Op donderdag 17 maart organiseert Gastgezin voor een Vluchteling voor de eerste keer het bijzondere Event ‘Dansen met Vluchtelingen’ in de Basiliek in Veenendaal. We willen je van harte uitnodigen om samen met een vluchteling dit grandioos mooie feest mee te beleven en er met ons een avond van te maken om nooit te vergeten.

Het thema Dansen met Vluchtelingen

De droom voor dit feest is ontstaan toen schrijfster Mirjam van der Vegt en Jurrien ten Brinke elkaar ontmoetten en spraken over hun hart voor vluchtelingen. In haar eigen wijk gaat Mirjam al jaren om met vluchtelingen. Ze eten en dansen met elkaar, te midden van alle ellende die er vaak ook is. Als mensen samen dansen vallen barrières weg!

Beeldmerk Dansen met Vluchtelingen.JPG

Gastgezin voor een Vluchteling wil met jou, vluchtelingen een gastvrij onthaal bieden door elkaar beter te leren kennen tijdens dit mooie feest. Door samen te dansen, te eten en elkaar werkelijk te ontmoeten.

Het arrangement

De toegangsprijs bedraagt € 22,50 per persoon voor jou als ‘gastgezin’ en voor de vluchteling(en) die je meeneemt is de toegangsprijs € 10,- per persoon. Dit is inclusief diner en drankjes! 

Ook kinderen vanaf 9 jaar zijn welkom op het feest. Door sponsoring en vrijwillige bijdragen houden we de kosten zo laag mogelijk, maar geheel kostendekkend is dit feest nog niet. Voel je daarom vrij om een extra bijdrage te geven!

Ken je zelf geen vluchtelingen en wil je toch komen om hen te ontmoeten op het feest? Neem dan contact op met de organisatie Kathy Vink tel. 06-82820293

Het programma

17:30 - 18:15 uur: Ontvangst & Welkom Gebouw De Basiliek aan de Wiltonstraat 56 in Veenendaal (gratis parkeren in de parkeergarage van het gebouw)

18:15 - 18:30 uur: Opening door Mirjam van der Vegt en Jurrien ten Brinke 

18:30 - 19:45 uur: Dinerbuffet

19:45 - 23:00 uur: Optredens van Trinity, muzikanten uit diverse culturen en volop de gelegenheid om te dansen onder aanvoering van de swingende DJ Michael Dawson. Als je liever alleen wilt luisteren en elkaar gezellig wilt ontmoeten kan dat natuurlijk ook.

23:00 uur       Einde feest met toepasselijke verrassingen voor iedereen.


Reserveren tickets 

Je kunt tickets reserveren via Interticket: www.interticket.nl/dansen

Het aantal tickets is beperkt tot maximaal 400. Wees er dus snel bij en reserveer vandaag nog je kaarten!