A taste of Holland


Evenement 'a Taste of Holland'  

Na het overweldigende succes van het ‘Meet&Eat’ event op donderdag 10 september, waarbij meer dan 350 vluchtelingen bij 150 Apeldoornse gezinnen thuis werden ontvangen, staat er opnieuw een ontmoetingsactiviteit in de startblokken onder de naam: ‘a Taste of Holland’.

 Hiermee willen we tegemoet komen aan de behoefte die de vluchtelingen hebben om ook kennis te maken met andere gastgezinnen. Daarnaast willen wij gastgezinnen, die tijdens het ‘Meet&Eat’ event niet konden deelnemen, nogmaals de mogelijkheid bieden om kennis te maken met één of meerdere vluchtelingen.

Ook dit keer stellen we de maaltijd centraal. ‘A Taste of Holland’ geeft u de gelegenheid om, zoals de naam al zegt, een stukje van de Hollandse keuken te laten zien en proeven. Hoe u dit verder invult laten wij graag aan uw eigen creativiteit over. Uiteraard staat voorop het doel van de ontmoeting zelf; een moment om uw bewogenheid en liefde te delen met medemensen die hun land ontvlucht zijn vanwege situaties van oorlog, terreur of geweld. 

‘A Taste of Holland’ vindt plaats op: zaterdag 3 oktober 2015. U kunt uw gasten ophalen tussen 16.30 uur en 18.00 uur. Uiterlijk 21.00 uur verwachten wij uw gasten weer terug op de opvanglocatie.

NB! Indien u reeds goed contact hebt met één of meerdere vluchtelingen en u wilt uitsluitend met hem/hun afspreken, plan dit dan op een andere avond. Uit praktisch oogpunt kunnen wij op 3 oktober geen specifieke koppelingen maken tussen vluchtelingen en gastgezinnen. Bedankt voor uw begrip.


SOCIAL