doneren

Help mee om blijvend te bouwen aan een gastvrije, hoopvolle toekomst voor vluchtelingen.

In het afgelopen jaar hebben we als Gastgezin voor een Vluchteling bewust geen beroep gedaan op de gastgezinnen voor financiĆ«n. Wij vonden het belangrijk om ons initiatief eerst te ontwikkelen zodat wij ook op langere termijn een duurzame bijdrage kunnen leveren aan het tot stand brengen van het contact tussen Nederlanders en vluchtelingen, waarmee wij kunnen samenwerken en  een toegevoegde waarde kunnen leveren aan de vluchtelingenorganisaties die er al zijn. 

Om als Gastgezin voor een Vluchteling ook in de toekomst een blijvende, rol van betekenis te vervullen zijn we afhankelijk van subsidies, fondsen en ook van giften. Waar we kunnen werken we met vrijwilligers om de kosten zo laag mogelijk te houden.

ideal logo


Help ons om het werk van Gastgezin voor een Vluchteling blijvend mogelijk te maken. Door jouw ondersteuning kunnen we ook in het komende jaar onze activiteiten voortzetten en naar een hoger plan tillen. Onze droom is nog altijd: voor elke vluchteling een gastgezin.

Enorm bedankt voor je bijdrage!


Help ons

          Ik geef eenmalig 5 Euro
          Ik geef eenmalig 10 Euro
          Ik geef eenmalig 15 Euro
          Ik geef eenmalig 20 Euro
          Ik geef eenmalig 25 Euro
          Ik geef eenmalig 50 Euro
          Ik geef eenmalig 100 Euro


Je kunt natuurlijk ook zelf je giftbedrag bepalen en rechtstreeks overmaken op NL45 RABO 0300 4086 33 t.n.v. Gastgezin voor een Vluchteling.SOCIAL